סלט שעועית הקיץ יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 273 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, פול ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סלט שעועית קיץ, סלט שעועית קיץ, ו סלט שעועית קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב שמן, קליפה, 2 כפות מיץ לימון, טימין, 1/2 כפית פלפל, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הוסף שעועית שעווה; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שעווה
4
מוסיפים פולים לשעווה במחבת; מבשלים 2 דקות נוספות או עד שהשעועית רכה.