סלט שעורה ותרד עם רוטב טופו
צריך תוספת חלבית חינם וצמחונית? סלט שעורה ותרד עם רוטב טופו יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לכם מנטה, מלח, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלט שעורה ותרד עם רוטב טופו, תרד טרי עם רוטב טופו, ו שעורה קלויה, שעועית ירוקה וסלט שיטאקי עם טופו.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את השעורה, מלאי, טימין וחצי של שום.
מוסיפים קמצוץ מלח נדיב ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד השעורה הוא במכרז, 25 דקות. זרוק את הקורנית.
מסננים את השעורה ומעבירים לקערה גדולה; מכסים וחמים.
בינתיים, במחבת גדולה, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, מערבבים, עד להשחמה קלה, 5 דקות.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 3 דקות יותר. לגרד את הפטריות לתוך השעורה ולזרוק.
מוסיפים את התרד, בזיליקום ונענע, אבל לא מערבבים.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן במחבת.
מוסיפים את השום הנותר ומבשלים על חום מתון עד מתרכך.
מוסיפים את החומץ, מיץ לימון וסוכר חום ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעובה מעט, 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד מחומם דרך. מערבבים בטופו ומתבלים במלח ופלפל. לגרד את הרוטב על הסלט ולזרוק.