סלט שעורה טוסקני
סלט שעורה טוסקני הוא טבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם שמן זית, אגוזי מלך, תפוז טבור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו סלט שעורה טוסקני, סלט טוסקני, ו סלט לחם טוסקני (מתכונים דומים).
הוראות
אגוזי מלך טוסט במחבת nonstick מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, על 5 דקות או עד ריחני.
להעביר אגוזי מלך לצלחת, ולהניח בצד.
השתמש במגרדת microplane או מקלף ירקות אישור כדי להסיר את ההתלהבות מהכתום (רק את העור הצבעוני, לא את החלק הלבן המר מתחת). אם באמצעות מקלף ירקות, קוצצים את הגוון דק; מניחים גרידה בקערה גדולה. בזהירות לקלף את התפוז עם סכין, הסרת כל הדורית הלבנה והקרום החיצוני. להחזיק את הפרי מעל הקערה ולחתוך בין הממברנות הפנימיות לשחרר את המקטעים הכתומים; לתת להם לרדת לתוך הקערה, יחד עם המיצים. השתמש בידיים נקיות כדי לקרוע קטעים גדולים לחתיכות קטנות יותר.
מוסיפים שמן זית ומלח; לזרוק עד בשילוב.
מוסיפים שעורה, שומר, עגבניות מיובשות, ואגוזי מלך שמורים. לזרוק עד משולב היטב.