סלט שרימפס באפלו
אם יש לכם פלפל, שרימפס אמריקאי מוסמך, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו סלט שרימפס באפלו, סלט שרימפס באפלו, ו סלט כרוב שרימפס באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
אם קפוא, להפשיר שרימפס על פי הוראות החבילה. דווין שרימפס, אם תרצה.
לזרוק יחד שרימפס, 1/4 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פלפל בקערה.
הוסף 2 כפות. נוזלי פלפלים חריפים בחומץ, ולזרוק למעיל.
לבשל שרימפס 2 כפות. שמן חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני 1 1/2 עד 2 דקות בכל צד או רק עד שרימפס להפוך ורוד. קוצצים שרימפס גס.
להקציף יחד מיונז, 2 כפית. נוזל פלפלים חריפים בחומץ, ונשאר 1/4 כפית. מלח ופלפל בקערה בינונית. מערבבים שרימפס קצוץ, סלרי, ובצל עד מעורבב היטב.
תערובת עשוי להיות מכוסה ומקורר עד מוכן לשימוש. אם קר, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.