סלט תמנון עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה
סלט תמנון עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 30 מנות. זה מנות ראשונות יש 53 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן זית, פטרוזיליה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סלט תמנון עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה, סלט ארוגולה עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה, ו ימי שני ללא בשר: סלט פסטה פסטו זוקיני עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ועלה דפנה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את התמנון ומבשלים מעל חום מתון במשך 1 שעה, עד רך.
תן לתמנון להתקרר בנוזל, ואז לנקז. שימוש במגבת נייר, לנגב את העור הסגול את זרועות, משאיר את הפריירים ללא פגע.
חותכים את זרועות לחתיכות 1 אינץ'.
בינתיים, בסיר של מים מלוחים רותחים, לבשל את השעועית הירוקה עד במכרז, 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השעועית לצלחת יבש לטפוח.
מוסיפים את תפוחי האדמה למים הרותחים ומבשלים עד למכרז, 25 דקות.
בואו להתקרר מעט, ואז לקלף לקצוץ את תפוחי האדמה.
בקערה גדולה, לשלב את התמנון עם תפוחי אדמה, שעועית ירוקה, שום, פטרוזיליה ושמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.