קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות52
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה אפוי

סלט תפוחי אדמה אפוי
סלט תפוחי אדמה אפוי נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 266 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שמן זית, חומץ יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה אפוי אני, סלט תפוחי אדמה אפוי, ו סלט תפוחי אדמה אפוי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית אפייה ומניחים אותה במרכז התנור. בינתיים, במעבד מזון או בלנדר, לשלב את הפטרוזיליה ועלי בזיליקום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בזיליקום טריבזיליקום טרי
תפוח אדמהתפוח אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תבנית אפייהתבנית אפייה
בלנדרבלנדר
תנורתנור
3
מוסיפים את המים ומערבבים. עם המנוע פועל, יוצקים 5 כפות של שמן זית דרך החלק העליון של מעבד המזון בזרם איטי, יציב. זה לא צריך להיות רסק חלק. זה צריך להיות קצת כפרי וגושי. טעם לתיבול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תיבולתיבול
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
בקערה גדולה מספיק כדי להחזיק את תפוחי האדמה, לטאטא יחד את חומץ היין האדום, שאלוט, חרדל, צלפים, נוזל צלפים, gherkins ונוזל gherkin.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
GherkinsGherkins
תפוח אדמהתפוח אדמה
שאלותשאלות
חרדלחרדל
צלפיםצלפים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
להקציף בשמן הזית הנותר. טעם לתיבול. כאשר תפוחי האדמה רכים ומניבים כאשר פירסינג עם קצה הסכין, להסיר אותם מהתנור. לאפשר להם להתקרר במשך כמה דקות לקלף חצי מהם. חלק מעור תפוחי האדמה הוא טעם נחמד בסלט.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תיבולתיבול
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מקציףמקציף
תנורתנור
6
שים את תפוחי האדמה בקערה עם ההלבשה ולרסק אותם קלות עם הקוצים של מזלג. מתבלים קלות עם מלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים אותם ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
רסס עם פירה פטרוזיליה / בזיליקום ומערבבים להתמזג. להתחמם, בטמפרטורת החדר, עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!