סלט תפוחי אדמה אפוי טעון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו סלט תפוחי אדמה אפוי טעון. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 380 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, גבינת צ'דר, ביצים קשות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 34%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תפוחי אדמה אפוי טעון, סלט תפוחי אדמה אפוי טעון, ו סלט תפוחי אדמה אפוי טעון.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בתוך 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה; מפזרים מלח ופלפל.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהם רכים. מצננים במחבת על רשת.
בקערה גדולה שלבו את תפוחי האדמה, הביצים, הבייקון, הגבינה, הבצל והחמוצים. בקערה קטנה שלבו את השמנת החמוצה, המיונז והחרדל; יוצקים על תערובת תפוחי האדמה וזורקים לציפוי.