סלט תפוחי אדמה בסגנון מסעדה נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. 200 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיונז, סלרי, חמוצים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . מתכונים דומים: קליפות תפוחי אדמה בסגנון מסעדה, מסעדת קרם בסגנון של מרק גבינת צ'דר תפוחי אדמה, ו סלט עוף בסגנון מסעדה.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
ניקוז, מגניב וקוצצים.
4
בקערה גדולה, לשלב את תפוחי האדמה, מיונז, חמוצים מתוקים להתענג, סוכר, בצל, חרדל, חומץ, סלרי, פצעונים, גזר, פטרוזיליה, פלפל ומלח.