סלט תפוחי אדמה גרמני
סלט תפוחי אדמה גרמני נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא עירית, תפוחי אדמה, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני חם, סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני.
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים עד רק מכרז, על 15-18 דקות.
ניקוז ויבש. בעוד תפוחי האדמה עדיין חמים, להסיר את הקליפות ולפרוס את תפוחי האדמה בעובי 1/2 אינץ'.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להכין את הרוטב. מבשלים את הבייקון על חום בינוני גבוה עד השומן שניתנו והבייקון הוא פריך.
הסר את הבייקון לצלחת עם כפית מחוררת, שומר את שומן הבייקון במחבת; להתפורר בייקון לחתיכות קטנות, ושמורה.
מביאים את מרק העוף, חומץ, בצל, מלח, סוכר ופלפל לרתיחה.
מערבבים את השמן, שניתנו שומן בייקון, וחרדל עם תפוחי אדמה חמים.
יוצקים את המרק הרותח-תערובת חומץ על תפוחי האדמה. תוסיף את הבייקון והעירית המתפוררים.
מארוחות גורמה דקות על ידי המכון הקולינרי של אמריקה, © 2004 ספרים להבר-פרידמן