סלט תפוחי אדמה גרמני חם ורזה
סלט תפוחי אדמה גרמני חם רזה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 180 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, סוכר, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular לא כל כך גדול של 34%. נסו סלט תפוחי אדמה גרמני חם, סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 4 ליטר, מניחים תפוחי אדמה.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים מכוסה, 25 עד 30 דקות או עד מכרז.
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בייקון על חום בינוני עד פריך.
ניקוז על מגבות נייר. קוצצים בייקון; להפריש.
להסיר ולהשליך טיפות בייקון ממחבת.
להוסיף שמן; חום מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד למכרז. מערבבים בקמח, סוכר, מלח, זרעי סלרי ופלפל. מערבבים בהדרגה במים, חומץ וחרדל. מבשלים מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מבעבע ועבה.
מערבבים בתפוחי אדמה ובייקון. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם היטב. כדי לשרת, מפזרים פטרוזיליה.