קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה גרמני חריף

סלט תפוחי אדמה גרמני חריף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו סלט תפוחי אדמה גרמני חריף. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון ללא חלב זה משרת 6 . מתכון זה מ טעם הבית דורש רצועות בייקון, סלרי, סוכר ומלח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 50%. הציון הזה די טוב. סלט תפוחי אדמה גרמני חריף, סלט תפוחי אדמה חריף, ו סלט תפוחי אדמה חריף דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
לקלף תפוחי אדמה; מניחים בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 30-40 דקות או עד שהם רכים אך יציבים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את הבייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוציאים למגבות נייר; מסננים, שומרים 3 כפות טפטופים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר בייקון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
בטפטופים מטגנים בצל וסלרי עד שהם רכים. מערבבים פנימה קמח, סוכר, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
5
מוסיפים מים וחומץ. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
6
מסננים תפוחי אדמה; פורסים ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
7
מוסיפים את הבייקון והרוטב; זורקים בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.