סלט תפוחי אדמה ובצל בגריל
סלט תפוחי אדמה ובצל בגריל נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, עלי פטרוזיליה שטוחים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בצל אדום בגריל וסלט תפוחי אדמה, בצל בגריל, בשר בקר וסלט בטטה, ו תפוחי אדמה בגריל, תירס וסלט בצל אדום על ארוגולה.
הוראות
גריל חום בינוני. לזרוק את תפוחי האדמה, בצל, ו 2 כפות שמן בקערה. מסדרים שכבה אחת על הגריל. גריל תפוחי אדמה ובצל, פונה לעתים קרובות, עד שהם מכרז מעט חרוך, על 15 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה, חומץ, 2 כפות הנותרים של שמן, 1 1/4 כפיות מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולזרוק למעיל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.