קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

סלט תפוחי אדמה ובצל בגריל

סלט תפוחי אדמה ובצל בגריל
סלט תפוחי אדמה ובצל בגריל נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, עלי פטרוזיליה שטוחים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בצל אדום בגריל וסלט תפוחי אדמה, בצל בגריל, בשר בקר וסלט בטטה, ו תפוחי אדמה בגריל, תירס וסלט בצל אדום על ארוגולה.

הוראות

1
גריל חום בינוני. לזרוק את תפוחי האדמה, בצל, ו 2 כפות שמן בקערה. מסדרים שכבה אחת על הגריל. גריל תפוחי אדמה ובצל, פונה לעתים קרובות, עד שהם מכרז מעט חרוך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מעבירים לקערה.
3
מוסיפים את הפטרוזיליה, חומץ, 2 כפות הנותרים של שמן, 1 1/4 כפיות מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.