אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, סלט תפוחי אדמה ויניגרט לימון עשוי להיות מתכון מרהיב ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו, ומתכון שלם של 30 לנסות. מתאים ל-12 ומחירו 41 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 99 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב בתור תוספת לא יקרה. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. גשו לסופר וקנו בזיליקום, תפוחי אדמה, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 51% , המנה הזו טובה. נסו סלט תפוחי אדמה עם ויניגרט לימון-שמיר , סלט תפוחי אדמה + ויניגרט לימון ושמיר משומרים , וסלט ירקות אביבי עם ויניגרט דיז'ון לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד לריכוך. בינתיים טורפים בקערה קטנה את השמן, מיץ הלימון, עשבי התיבול, החומץ, קליפת הלימון, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מניחים בקערה גדולה; להוסיף בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק