סלט תפוחי אדמה עם צנון ותבלינים מתוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה עם צנוניות חמוצים מתוק להתענג. מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך חומץ, מיונז, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו חמוץ מתוק להתענג, חמוץ מתוק להתענג, ו חמוץ מתוק להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים, מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מכרז, כ 20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר. לנער את הסיר על חום גבוה בינוני במשך כ 10 שניות כדי לייבש את תפוחי האדמה.
להעביר את תפוחי האדמה לתבנית אפייה גדולה מעוטרת ולתת להתקרר לחלוטין. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לחתיכות 1 אינץ'.
בקערה גדולה, למזג את המיונז עם התענג, חומץ, אבקת חרדל, פפריקה, פלפל שחור, קאיין, צנוניות, סלרי ובצל. מקפלים בעדינות את תפוחי האדמה ומתבלים במלח. מקררים את סלט תפוחי האדמה לפחות 4 שעות או לילה.