סלט תפוחי אדמה קלוי חם עם ארטישוק
סלט תפוחי אדמה קלויים חמים עם ארטישוק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. אם יש לכם חומץ יין, צלפים, תפוחי אדמה דקים עור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. נסו סלט תפוחי אדמה קלוי חם, סלט תפוחי אדמה קלוי חם, ו סלט בטטה קלוי עם רוטב צ'אטני חם (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת אפייה של 12 על 15 אינץ', מערבבים תפוחי אדמה עם 1/2 כפית שמן זית; מפזרים 1/2 כפית מלח ומערבבים למעיל.
אופים בתנור רגיל או הסעה 400, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה משחימים ומכרז כאשר פירסינג, 25 עד 30 דקות.
בינתיים, לשטוף ארטישוק טרי; לקצץ את קצות גזע דהוי. להיפרד ולהשליך עלים חיצוניים גסים למטה כדי רך, ירוק חיוור הפנימי אלה.
חותכים את קצות הארטישוק הקוצני, סיבי גס פארה מגבעולים, וחותכים חצי לאורכו. עם סכין קטנה וחדה, לקצץ מרכזים מטושטשים ולהשליך (ראה הערות).
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, להביא מים 1/2 כוס ומיץ לימון לרתיחה.
מוסיפים ארטישוק ו 1/4 כפית מלח; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד ארטישוק רך כאשר פירסינג, על 10 דקות (אם באמצעות לבבות ארטישוק קפוא, לדלג שלב 2 ומבשלים רק 3 עד 4 דקות). לחשוף ולהרתיח, ערבוב לעתים קרובות, עד שרוב הנוזל התאדה.
בקערה גדולה, לערבב הנותרים 2 1/2 כפיות שמן זית, חומץ וחרדל.
הוסף תפוחי אדמה, ארטישוקים (עם כל מיצים), פריזי, צלפים, טרגון.
מערבבים בעדינות למעיל, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.