סלט תפוחי אדמה קלוי עם פלפלים ופרמזן
אם יש לך גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, שיני שום, שמן זית extravirgin, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם פלפלים אדומים קלויים, סלט תפוחי אדמה עם פלפלים אדומים קלויים ובייקון, ו פרמזן מצופה תפוחי אדמה קלויים וסלט ארוגולה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
טפטוף עם 1 כפית שמן; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. זרוק היטב למעיל. מכסים ואופים ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
הסר מהתנור; מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מוסיפים פלפלים ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך שום); לזרוק היטב לשלב.
שלב הנותרים 2 כפיות שמן, נשאר 1/4 כפית מלח, כמון, ו 1/8 כפית פלפל שחור, ערבוב עם מקצף.
טפטוף רוטב על תערובת תפוחי אדמה, ולזרוק בעדינות למעיל.