אם יש לך גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, שיני שום, שמן זית extravirgin, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם פלפלים אדומים קלויים, סלט תפוחי אדמה עם פלפלים אדומים קלויים ובייקון, ו פרמזן מצופה תפוחי אדמה קלויים וסלט ארוגולה.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים תפוחי אדמה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
טפטוף עם 1 כפית שמן; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. זרוק היטב למעיל. מכסים ואופים ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מהתנור; מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוסיפים פלפלים ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך שום); לזרוק היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®
6
שלב הנותרים 2 כפיות שמן, נשאר 1/4 כפית מלח, כמון, ו 1/8 כפית פלפל שחור, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
טפטוף רוטב על תערובת תפוחי אדמה, ולזרוק בעדינות למעיל.