סלט תרד אספרגוס חם
סלט תרד אספרגוס חם לוקח מסביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 16. זה הר ד ' אובר יש 245 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 295 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו גבינת פרמזן, תרד לתינוק, חומץ יין לבן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 97%. הציון הזה יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פלני תרד גבינת עיזים עם סלט אספרגוס חם, סלט אספרגוס ועגבניות חם, ו סלט אספרגוס צלוי חם.
הוראות
מניחים אספרגוס בתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מזלפים 2 כפות שמן; מפזרים מלח.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 כוס למשך 20-25 דקות או עד שהם רכים פריכים, תוך ערבוב כל 10 דקות. בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; לְנַקֵן.
בבלנדר שלבו את הבצל, החומץ ורוטב הסויה; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. בזמן העיבוד, מוסיפים בהדרגה את השמן הנותר באדים יציבים.
בקערת סלט גדולה שלבו את הפסטה, התרד והאספרגוס.
מזלפים רוטב; לזרוק למעיל.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. בחירת החתימה של פדרונצ ' לי שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![בחירת חתימת פדרונצ ' לי שרדונה]()
בחירת חתימת פדרונצ ' לי שרדונה
תווי לימון, אגס ודבש עשירים בזר מובילים לטעמים טריים של תפוח, לימון מאייר ומנגו. התערובת של שני מגרשי שרדונה מוסיפה גם איכויות פרי קדימה וגם מורכבות עץ אלון קלוי. מודגש על ידי חומציות בהירה, היין מסיים פריך עם גימור ארוך ומתמשך.