צ'יזבורגר ותבשיל צ' יפס
צ'יזבורגר וצ' יפס תבשיל נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 281 אדם התרשמו מתכון זה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . אם יש לך גבינת צ'דר, מרק פטריות מוזהבות מרוכז, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה די טוב. נסו תבשיל צ'יזבורגר וצ' יפס, צ'יזבורגר ותבשיל צ' יפס, ו צ'יזבורגר ותבשיל צ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים את הבשר הטחון ואת הבצל במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, מערבבים מדי פעם עד שהבשר כבר לא ורוד, והבצל שקוף.
מסננים את השומן העודף, ומתבלים במלח, פלפל ואבקת שום.
חזור לחום, ומערבבים במרק הפטרייה והגבינה המוזהב עד מעורבב היטב.
להעביר את התערובת לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. מכסים את תערובת הבשר הטחון בשכבה של צ ' יפס קפוא.
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש. כאשר הצ ' יפס הם חום זהוב, להסיר את התבשיל מהתנור, ומפזרים גבינה מעל. חזור לתנור ואפה רק עד שהגבינה תימס.