סלט תרד עם חזיר מתובל ורוטב זנגביל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, sriracha, רצועות פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. מתכונים דומים: סלט תרד עם רוטב ג'ינג'ר סויה, סלט תרד עם רוטב זנגביל יפני, ו קשת פירות & סלט תרד עם דבש ג'ינג'ר ליים רוטב.
הוראות
חותכים חזיר לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'; לשטח כל פרוסה מעט עם היד.
מערבבים חזיר וsriracha בקערה, זורק למעיל.
מוסיפים סוכר, אבקת שום, ומלח; לזרוק היטב.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים את תערובת החזיר למחבת ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
מערבבים תרד, כרוב ופלפל פעמון בקערה גדולה.
הוסף רוטב ג ' ינג ' ר שומשום; לזרוק היטב. מסדרים 1 1/2 כוסות תערובת תרד בכל אחד 4 קערות רדודות; העליון כל מנה עם 3 אונקיות חזיר.