סלטי עוף באפלו קלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלטי עוף באפלו קלים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, גבינה, לחם כפרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו סלט עוף פריך באפלו, סלט עוף באפלו עם פרמזן-שמיר ויניגרט, ו עוף בופאלו קל יותר מקרוני וגבינה - איווה ילדה אוכלת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה לשלב את קוביות הלחם, שמן, שום, וקורט של מלח. לזרוק לשלב ולהפיץ על תבנית אפייה.
אופים בתנור במשך כ 15 דקות, או עד הלחם הוא זהוב, ערבוב על באמצע.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין. אחסן קרוטונים במיכל אטום על הדלפק במשך כמה ימים.
עבור ההלבשה, לשלב את יוגורט וחלב, להקציף לשלב. מערבבים את השום המגורד, עירית, מלח, קאיין (אם שימוש), וגבינה כחולה מתפוררת. הגדר בצד או לאחסן במקרר במיכל lidded עד מוכן לשימוש.
במחבת עם כ 1 כף שמן זית, לבשל את העוף עם מלח ופלפל עד העוף אטום כל הדרך וזהב מבחוץ. מערבבים ברוטב כנף באפלו למעייל.
מחלקים את הרומיין בין קערות ומפזרים על גזר, סלרי, בצל ירוק, ועגבניות. פזר את העוף המצופה מעל צמרות הסלטים, יחד עם כמה קרוטונים, טפטוף של הרוטב. למעלה עם כמה מקפים נוספים של רוטב באפלו אם תרצה.