קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלטים עם גבינת עיזים פיסטוק

סלטים עם גבינת עיזים פיסטוק
סלטים עם גבינת עיזים עם קרום פיסטוק עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.31 דולר למנה. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, אגוזי מלך, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הציון הזה מוצק. נסו סלט עם ענבים וגבינת עיזים פיסטוק, סלט עוף מרוקאי עם גבינת עיזים מטוגנת עם קרום פיסטוק + שום נאן, ו מתאבנים בגודל ביס: סלטי מיני סלק וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה, לטאטא את מיץ תפוזים, חומץ, קליפת תפוז, דבש, מלח, כמון ו 5 כפות שמן אגוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שמן אגוזיםשמן אגוזים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים מעל סלט; לזרוק למעיל. מחלקים בין ארבע צלחות הגשה.
3
מניחים פיסטוקים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקרקע.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מעבירים לקערה קטנה; מערבבים פנימה פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חותכים גבינת עיזים לארבע פרוסות; מברישים פרוסות בשמן שנותר. מעיל בתערובת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
דַק-דַק-
6
במחבת טפלון קטנה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים פרוסות גבינה על אש בינונית במשך 1-2 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים על סלטים.