קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלטים עם גבינת עיזים פיסטוק

סלטים עם גבינת עיזים פיסטוק
סלטים עם גבינת עיזים עם קרום פיסטוק עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.31 דולר למנה. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, אגוזי מלך, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הציון הזה מוצק. נסו סלט עם ענבים וגבינת עיזים פיסטוק, סלט עוף מרוקאי עם גבינת עיזים מטוגנת עם קרום פיסטוק + שום נאן, ו מתאבנים בגודל ביס: סלטי מיני סלק וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה, לטאטא את מיץ תפוזים, חומץ, קליפת תפוז, דבש, מלח, כמון ו 5 כפות שמן אגוז.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
גרידה כתומהגרידה כתומה
שמן אגוזיםשמן אגוזים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
יוצקים מעל סלט; לזרוק למעיל. מחלקים בין ארבע צלחות הגשה.
3
מניחים פיסטוקים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקרקע.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מעבירים לקערה קטנה; מערבבים פנימה פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
חותכים גבינת עיזים לארבע פרוסות; מברישים פרוסות בשמן שנותר. מעיל בתערובת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
במחבת טפלון קטנה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים פרוסות גבינה על אש בינונית במשך 1-2 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים על סלטים.