חג הפסחא בראנץ ' לסניאן היא מנה עיקרית המגישה 12. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ברוקולי, בשר חזיר, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 38%. מתכונים דומים: בראנץ ' של חג הפסחא, תבשיל בראנץ ' של חג הפסחא, ו פחזניות אספרגוס לבראנץ ' של חג הפסחא.
הוראות
1
בסיר כבד ממיסים חמאה על אש בינונית. מערבבים פנימה קמח, מלח ופלפל לתערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מורחים רבע מהרוטב הלבן ב -13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
שכבה עם שלוש אטריות, מחצית מהחזיר והברוקולי, 3 כפות גבינת פרמזן, 1 כוס גבינת צ ' דר, מחצית מהביצים ורבע מהרוטב הלבן. חזור על שכבות. למעלה עם שאר האטריות, הרוטב הלבן והגבינות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
גבינת צ ' דר
ברוקולי
פסטה
רוטב
ביצה
חם
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 40-45 דקות או עד לקבלת מבעבע.
לזניה ניתן לזווג עם קיאנטי, מונטפולצ 'יאנו וסנג' ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 58 דולר לבקבוק.