עוף Saltimbocca עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 36 דקות. נסו סלטימבוקה עוף, Saltimbocca עם עוף, ו סלטימבוקה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח ופלפל; לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
חום 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף 2 חצאי חזה עוף; לבשל 4 דקות בכל צד או עד השחמה קלה ועשה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוף
6
מניחים עוף על מחבת ג ' לי-רול מצופה בתרסיס בישול. חזור על הנוהל עם שאריות שמן ועוף.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים יין למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות או עד היין מצטמצם 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים חמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
9
בעוד רוטב מבשלים, מפזרים מרווה באופן שווה על פני עוף; מעל כל חתיכת עוף עם חצי פרוסה של פרושוטו ו 2 כפות גבינה. צלייה 2 דקות או עד גבינה נמסה והוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
10
מניחים עוף על צלחות הגשה; רוטב כפית באופן שווה על פני עוף.