סלטימבוקה עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף Saltimboccan. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו חזה עוף, פרושוטו, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלטימבוקה עוף, סלטימבוקה עוף, ו סלטימבוקה עוף.
הוראות
מתבלים את העוף במלח ופלפל ועוטפים את הפרושוטו כדי להבטיח 2 עלים של מרווה בין הפרושוטו וכל חזה עוף.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני, מוסיפים את העוף ומבשלים עד שהפרושוטו פריך והעוף מוזהב קלות ומבושל, בערך 2-4 דקות לכל צד ומניחים בצד.
מוסיפים את היין ואת deglaze המחבת, מוסיפים את מרק העוף עם עמילן תירס מעורבב, מיץ לימון וצלפים ומבשלים עד מופחת בחצי, על 4-6 דקות.
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד נמס והרוטב מתעבה קצת, על 1 דקה.
מגיש את העוף עם רוטב הלימון.