קושיקשה
מוכן ב24 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

סליידרים של טלה ופטה עם איולי נענע

סליידרים של טלה ופטה עם איולי נענע
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו סליידרים של טלה ופטה עם איולי מנטה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם גבינת פטה, שום, אבקת חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 24 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. נסו סליידרים יווניים עם פטאן איולי, צלעות טלה עם נענע סייפולי, ו פרמזן-צלעות טלה עשבי תיבול עם איולי נענע עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לחום עקיף, הגדרה נמוכה, כ 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
בקערה בינונית מוסיפים את הטלה, השום, הבצל האדום והפטה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
5
מערבבים היטב עם הידיים. יוצרים את התערובת ל -16 קציצות קטנות (בקוטר של כ -2 1/2 אינץ 'ועובי 1 1/4 אינץ'). השתמש באצבע המורה כדי ללחוץ גומה רדודה למרכז כל קציצה. מכסים ומניחים במקרר עד מוכן לגריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
בקערה קטנה שלבו את החומץ הבלסמי, מולסה רימונים ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
משמנים מגבת נייר עם שמן הקנולה ומנגבים את סורגי הגריל מספר פעמים לציפוי טוב בשמן. מניחים מיד את הקציצות על הגריל (גומת חן כלפי מטה) ומבשלים 8 דקות. הופכים, מבססים את החלקים העליונים בתערובת הבלסמית ומבשלים 4 עד 6 דקות נוספות (או עד 130 מעלות פרנהייט למדיום נדיר ו -140 מעלות פרנהייט לבינוני).
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מוציאים מהגריל ומניחים על הלחמניות המתוקות של הוואי או לחמניות תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
גליל הוואיגליל הוואי
רול תפוחי אדמהרול תפוחי אדמה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
מוסיפים 2 פרוסות מלפפון וכפית מאיולי הנענע.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
איוליאיולי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
מגישים מעוטרים בעלי נענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
11
טוחנים את השום, ואז מפזרים את המלח מעל, וממשיכים לטחון ולנפץ את המלח לתוך השום ליצירת עיסה. בקערה קטנה של מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה מערבבים את החלמונים, רסק השום, מיץ הלימון ואבקת החרדל. מוסיפים לאט את שמן הזית לתערובת החלמונים בזרם יציב איטי מאוד עד שהתערובת מתחלבת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בשר טחוןבשר טחון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים את הנענע והפלפל הטריים ודופקים עד להטמעה. מקררים.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)12 כפיות אבקת שוםפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרמלפפון, נייר קלוף ופרוס דקמלפפון, נייר קלוף ופרוס דק2חלמונים, אורגניים במידת האפשרחלמונים, אורגניים במידת האפשר591 לב מפאלדי טרי אם אפשראור נוסף, שמן זית כתית מעולהאור נוסף, שמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פטה מתפוררתגבינת פטה מתפוררת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרנענע טרי קצוץנענע טרי קצוץ1השארמנטה טרייה, לקישוטמנטה טרייה, לקישוט2חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון4ציפורןכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טלה טחוןטלה טחון16שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1חתיכות טופי הית' בראבקת חרדלאבקת חרדל0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי12 כפיות אבקת שוםמולסה רימוניםמולסה רימונים16smallsלחמניות מתוקות הוואי או לחמניות תפוחי אדמהלחמניות מתוקות הוואי או לחמניות תפוחי אדמה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץ דקבצל אדום קצוץ דק0חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם12 כפיות אבקת שום1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות