קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

סלמון & לחמניות סושי מלפפון

סלמון & לחמניות סושי מלפפון
המתכון סלמון & לחמניות סושי מלפפון מוכן בערך בעוד 40 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יפני. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 50 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם אורז סושי, כף ווסאבי, חומץ אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: לחמניות סושי סלמון בר בגריל, סלמון מעושן ולחמניות מלפפון, ו לחמניות מלפפון סלמון מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם תכין את האורז. שוטפים את אורז הסושי במסננת, מעסים אותו עם הידיים עד שהמים זורמים. השאר לנקז במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
שים את האורז בסיר עם 200ml מים ואת סאקה או מירין, אם משתמשים. מביאים לרתיחה, ואז מכסים עם מכסה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 דקות עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
3
הסר מהחום. להפריש, מכוסה, עבור 15-20 דקות.
4
מעבירים לקערה גדולה. ממיסים את הסוכר, אם משתמשים, בחומץ עם קמצוץ טוב של מלח, לשפוך על האורז ומערבבים. מכסים במגבת תה לחה ומניחים בצד בטמפרטורת החדר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
שים 1 גיליון נורי על מחצלת במבוק ולכסות את פני השטח עם מחצית האורז מקורר.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
להניח חצי סלמון ופרוסות מלפפון לאורך אורך האורז ברצועה, להיזהר לא overfill אותו. הפעל כתם בגודל אפונה של ווסאבי (יותר אם אתה אוהב את זה ממש חם) לאורך קצה המילוי עם האצבע.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ווסאביווסאבי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
להפשיל בחוזקה לסחוט לאטום כאשר אתה מגיע לסוף. חזור עם הנורים הנותרים, סלמון ומלפפון, ועוד ווסאבי. חותכים כל גליל ל 6 חתיכות, ומגישים עם ווסאבי נוסף, זנגביל, רוטב סויה ביצי סלמון, אם אתה רוצה. ישמור במקרר במשך 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
ביצי סלמון.ביצי סלמון.
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ווסאביווסאבי
נוריםנורים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.