סלמון & לחמניות סושי מלפפון
המתכון סלמון & לחמניות סושי מלפפון מוכן בערך בעוד 40 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יפני. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 50 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם אורז סושי, כף ווסאבי, חומץ אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: לחמניות סושי סלמון בר בגריל, סלמון מעושן ולחמניות מלפפון, ו לחמניות מלפפון סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
קודם תכין את האורז. שוטפים את אורז הסושי במסננת, מעסים אותו עם הידיים עד שהמים זורמים. השאר לנקז במשך 15 דקות.
שים את האורז בסיר עם 200ml מים ואת סאקה או מירין, אם משתמשים. מביאים לרתיחה, ואז מכסים עם מכסה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 דקות עד הנוזל נספג.
הסר מהחום. להפריש, מכוסה, עבור 15-20 דקות.
מעבירים לקערה גדולה. ממיסים את הסוכר, אם משתמשים, בחומץ עם קמצוץ טוב של מלח, לשפוך על האורז ומערבבים. מכסים במגבת תה לחה ומניחים בצד בטמפרטורת החדר עד מוכן לשימוש.
שים 1 גיליון נורי על מחצלת במבוק ולכסות את פני השטח עם מחצית האורז מקורר.
להניח חצי סלמון ופרוסות מלפפון לאורך אורך האורז ברצועה, להיזהר לא overfill אותו. הפעל כתם בגודל אפונה של ווסאבי (יותר אם אתה אוהב את זה ממש חם) לאורך קצה המילוי עם האצבע.
להפשיל בחוזקה לסחוט לאטום כאשר אתה מגיע לסוף. חזור עם הנורים הנותרים, סלמון ומלפפון, ועוד ווסאבי. חותכים כל גליל ל 6 חתיכות, ומגישים עם ווסאבי נוסף, זנגביל, רוטב סויה ביצי סלמון, אם אתה רוצה. ישמור במקרר במשך 1 יום.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.