סלמון en Papillote עם שמיר-רוטב יוגורט
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלמון עם רוטב שמיר יוגורט, סלמון עם רוטב שמיר יוגורט, ו סלמון צלוי עם שמיר-רוטב יוגורט.
הוראות
כדי להכין רוטב יוגורט, במקום מלפפון מגורר על כמה שכבות של מגבות נייר; כיסוי עם מגבות נייר נוספות.
בואו לעמוד 5 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
שלב מלפפון, יוגורט, הבא 3 מרכיבים (דרך שום) בקערה קטנה. מערבבים 1/4 כפית פלפל ו 1/8 כפית מלח. מכסים ומקררים 1 שעה.
חותכים 4 (15 x 24 אינץ') חתיכות של נייר קלף. לקפל במחצית לרוחב. צייר חצי לב גדול על כל חתיכה, עם הקפל של הנייר להיות מרכז הלב.
מניחים על 1/2 שומר כוס ליד קיפול של כל פיסת קלף. למעלה כל מנה עם 2 כפות כרישה ו 1/2 כפית שמן.
מפזרים סלמון באופן שווה עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
טפטוף 1 כף ורמוט מעל כל מנה. החל בחלק העליון של הלב, מקפלים קצוות קלף, איטום קצוות עם קפלים צרים. סובב את קצה הקצה כדי לאבטח בחוזקה.
מניחים מנות על תבנית אפייה.
אופים ב 425 במשך 15 דקות.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 5 דקות.
מקום על צלחות; לחתוך פתוח.
מקשטים בשמיר טרי קצוץ,אם תרצה.
מגישים מיד עם רוטב יוגורט.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.