סלמון אפוי Zesty
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פילה סלמון, פלפל לימון, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו המבורגר סלמון פיקנטי, סלמון בלסמי פיקנטי, ו סלמון צרוב כתום Zesty (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגים, צד העור למטה, בתבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 18 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
שלב 2 כפות בצל ירוק הבא 5 מרכיבים; להפיץ באופן שווה על פני דגים.
אופים 2 דקות נוספות או עד הרוטב הוא מבעבע.
מגישים באופן מיידי. אם תרצה, מפזרים בצל ירוק קצוץ נוסף, ומקשטים עם פלחי לימון.
טיפ: מכיוון שיש לו תכולת שומן גבוהה יותר מאשר סוגים רבים אחרים של דגים, סלמון נשאר לח וטעים גם אם זה קצת מוגזם. זו בחירה מצוינת אם אתה לא רגיל לבשל דגים.