סלמון אפוי מלח עם שומר, צלפים וכתום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת תפוזים, מיץ לימון, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Branzino אפוי מלח עם הדרים, שומר ועשבי תיבול, סלמון, שומר וסלט תפוזים, ו סלמון מיסו עם כתום ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הגדר 1 פילה סלמון, צד העור למטה, על משטח עבודה ועונה עם פלפל לבן. מסדרים את גרידת התפוז על הסלמון העליון עם מחצית צמרות שומר. מכסים עם פילה סלמון השני, צד העור למעלה. לארוז את צמרות שומר הנותרים על הצדדים של הסלמון, כך שאין בשר חשוף. לקשור את הפילה יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גרידה כתומה
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
3
מורחים את המלח הכשר במחבת צלייה גדולה בשכבה זוגית ואופים במשך 15 דקות. בזהירות להפיץ 1 כוס מלח חם בתחתית מחבת כיכר גדולה כי הוא לפחות 5 אינץ ' רחב. מניחים את הסלמון במחבת ושופכים את שאר המלח מעל ומסביב לדגים. בעדינות לארוז את המלח ולאפות את הסלמון במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4
בינתיים, בקערה רדודה, לשלב את מיץ תפוזים ולימון עם שמן זית. מתבלים קלות עם מלח שולחן ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מלח שולחן
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיף את שומר פרוס ואת צלפים, לזרוק ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
6
לגרד את המלח מהחלק העליון של הסלמון. באמצעות המחרוזת, בעדינות להרים את הסלמון מן המחבת ולהגדיר אותו על משטח עבודה. לגרד את המלח מהצדדים ולהסיר את החוט. באמצעות מרית, להרים את הפילה העליון ולהעביר אותו לצלחת, צד העור למטה. השליכו את צמרות השומר ואת גרידת התפוז וחתכו כל פילה דג לשניים. הרם את הסלמון מן העור, משאיר מאחור את המלח, ולהעביר לצלחות. כפית את סלט שומר על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.