סלמון אפוי עם כוסברה-שמן שום
גשו לסופר וקנו גבעולי כוסברה שהוסרו, פילה סלמון, מיץ ליים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו סלמון סיד כוסברה דבש אפוי בנייר כסף, בסגנון מסעדה שום ושמן טבילת לחם עשב, ו סלמון אפוי עם שום ודיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400° F.In צלחת אפייה גדולה למקם את פילה סלמון. מתבלים כל פילה במלח pepper.In מעבד מזון לערבב את הכוסברה, שמן, שום, סיד, מלח ופלפל.
יוצקים חצי מהתערובת על פילה הסלמון.
מניחים את צלחת האפייה בתנור ואופים במשך 15 עד 20 דקות או עד הסלמון מבושל דרך.
מניחים את שאר השמן בקערה הגשה ולהשאיר על השולחן עם הסלמון לשמש ציפוי, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.