סלמון בגריל עם Orzo, פטה, ויניגרט יין אדום
סלמון בגריל עם Orzo, פטה, ויניגרט יין אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 746 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . גשו לסופר וקנו עירית, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלמון בגריל עם Orzo, פטה, ויניגרט יין אדום, סלט אורזו ים תיכוני עם ויניגרט פטה, ו אורזו, פטה וסלט עגבניות עם מיוראם ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל חיצוני לבישול בינוני גבוה על חום ישיר.
בינתיים, להפוך את סלט orzo: להביא סיר גדול של מים מלוחים abooil מעל חום גבוה.
מוסיפים את orzo ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 8 דקות, או עד רק במכרז.
מסננים את האורזו במסננת ומניחים בצד.
בקערה בינונית, לטאטא את החומץ, שאלוט, ושום יחד. בהדרגה להקציף בשמן זית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בקערה גדולה, לזרוק את orzo חם, תרד, עגבניות, צנוברים, בזיליקום עם ויניגרט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. שים בצד את מערכת היחסים.
כדי לבשל את הסלמון: מעיל הסלמון עם שמן זית ועונה עם מלח ופיפר. תשמן את סבכת הבישול.
מניחים את הסלמון על הגריל עם הפינה הימנית העליונה של כל פילה מול המיקום 2-o ' clock ומבשלים 4 דקות, מבלי להזיז את הסלמון. (זה יעזור לתת את הסלמון צרור טוב של סימני גריל נחמד ולעזור לו לשחרר מהאח.) באמצעות מרית מתכת דקה, החל בפינת כל פילה הקרוב אליך, להפוך את הפילה מעל. גריל במשך כ 2 דקות, או עד הדג הוא אטום עם מרכז ורוד מעט כאשר flaked בחלק העבה ביותר עם קצה של סכין קטנה.
תלולית את הסלט במרכז מגש גדול או ארבע צלחות ארוחת ערב.
מפזרים עם גבינת פטה. למעלה עם הסלמון, מפזרים עם עירית, ומגישים.
כדי טוסט צנוברים, לחמם מחבת בינונית יבשה מעל חום בינוני.
מוסיפים את האגוזים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 עד 3 דקות, או עד השחמה קלה.
Reprinted עם רשות ממה הוא לארוחת ערב? מאת קרטיס סטון, © 2013 ספרים בלנטיין
קרטיס סטון הוא מחברם של חמישה ספרי בישול ומארח של מאסטר שף עליון על בראבו. הוא גם היוצר של פתרונות מטבח, קו מלוטש של כלי בישול נמכר קמעונאים ברחבי העולם, וכותב טור חודשי עבור כושר של גברים. סטון נולד במלבורן, אוסטרליה, השחיז את כישוריו בלונדון בקפה רויאל, תחת שף מישלן האגדי בעל שלושה כוכבים, מרקו פייר וייט, וב-Mirabelle ו-Quo Vadis הנערץ. הוא גר בלוס אנג ' לס עם אשתו ובנו.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.