סלמון בגריל עם בצל מתוק ופלפלים אדומים
סלמון בגריל עם בצל מתוק ופלפלים אדומים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפלים-גבעול, מרז'ורם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית נסו קלמרי, פלפלים קלויים וסלט בצל אדום כבוש בגריל, כריכי טונה בגריל עם בצל, פלפלים ומיונז צ'ילה-כוסברה, ו איך לצלות פלפלים מתוקים (: פיצת ירקות קיץ בגריל) (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת גדולה, רדודה, לשלב את רוטב סויה וסוכר חום עם 2 כפות שמן; להוסיף את הסלמון ואת המעיל היטב. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
לטפטף את הצדדים לחתוך של הבצל עם שמן וגריל על חום גבוה בינוני, לחתוך בצד למטה, עד חרוך יפה ומתחיל לרכך, על 15 דקות. הפעל את הבצל ומבשל עד מכרז, כ 15 דקות יותר.
לדחוף את הבצל לצד הגריל. שמן את הפלפלים וגריל אותם, צד העור למטה, הרחק החלק החם ביותר של הגריל עד חרוך קלות, על 5 דקות. הפעל וגריל במשך 5 דקות. תדחפי אותם לבצלים.
הסר את הסלמון מן המרינדה והגריל, צד העור למטה, במשך 8 דקות. הפעל וגריל עד הסלמון הוא רק מבושל דרך, 4 דקות יותר.
לטפטף את הבצל בשמן ואת חומץ בלסמי. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים קורנית.
להעביר את הסלמון, פלפלים ובצל לצלחות, מפזרים את המרג ' ורם ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.