סלמון בגריל עם מאיו שום
סלמון בגריל עם מאיו שום נטול גלוטן,, פסקטריאן וקטוגני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 35 גרם חלבון, 53 גרם שומן, ובסך הכל 638 קלוריות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. לכו לחנות ואספו חרדל דיז'ון, יוגורט, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה למדי עבור הרביעי ביולי. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. סלמון בגריל עם מאיו שום עבור 2, סלמון בגריל עם מאיו שום עבור 2, ו המבורגרים סלמון עם בזיליקום-שום מאיו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שלב 3 כפות שמן ורוזמרין; מזלפים מעל סלמון. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וציפו קלות את מתלה הגריל. גריל, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4 אינץ'. מהאש למשך 10-12 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
בינתיים, בקערה קטנה הניתנת למיקרוגל, שלבו שום ושמן שנותר. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 20-30 שניות או עד לריכוך; מעבירים לבלנדר.
מוסיפים את שאר החומרים. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון בגריל. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
![בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר]()
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדומים המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים לחיך ומשלימים אותם תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מראה חומציות בהירה ומשקל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.