סלמון בגריל עם מלפפון-סלט יוגורט
סלמון בגריל עם סלט מלפפון-יוגורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 328 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, שמיר, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו לחם מטוגן ומלפפון-סלט יוגורט, יוגורט עוף בגריל עם סלט מלפפון, ו סלמון בגריל עם סלט מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב מלפפונים, יוגורט, שום שמיר ומערבבים היטב. מכסים ומקררים לפחות 15 דקות או עד 6 שעות.
מחממים גריל גז בינוני גבוה. לשפשף סלמון עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. גריל שמן ומבשלים סלמון, צד העור למטה, 4 עד 5 דקות. השתמש מרית רחבה כדי להעיף סלמון; גריל עד אטום, עוד 4 עד 5 דקות.
סלט מלפפון העונה עם מלח ופלפל ומגישים לצד סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.