סלמון בגריל עם עגבניות, מלפפון וסלסה צלפים
המתכון סלמון בגריל עם עגבניות, מלפפון וסלסה צלפים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 303 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם פילה סלמון, עגבניות שרי סל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: מקרל בגריל עם צלף סיציליאני-סלסה עגבניות, מלפפון פריך Salsan וסלמון בגריל, ו בוריטוס סלמון בגריל עם מנגו / סלסה מלפפון.
הוראות
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה. מרינדה העונה עם מלח ופלפל.
שלב 1/2 מרינדה כוס, מלפפון הבא 4 מרכיבים בקערה בינונית; סלסה העונה עם מלח ופלפל.
בואו לעמוד 30 דקות; לזרוק מדי פעם.
מתלה ברביקיו ריסוס עם תרסיס nonstick ולהכין ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מניחים סלמון, צד העור למטה, בתבנית אפייה זכוכית גדולה. למעלה עם המרינדה שנותרה.
תרסיס סל עם ספריי nonstick.
מניחים סלמון בסל דגים, זנב מתקפל מתחת אם הדג הוא ארוך מדי.
מניחים סל על סלמון ברביקיו וגריל, צד עור למעלה, 5 דקות. הפוך סל מעל; סלמון גריל עד אטום רק במרכז, על 5 דקות יותר. להפוך את הסלמון על מגש.
תרסיס תבנית אפייה ללא מסגרת עם תרסיס nonstick.
מניחים סלמון, צד עור למעלה, על הסדין. ריסוס העור עם תרסיס nonstick. תחליקי סלמון, עור למעלה, על ברביקיו. גריל 5 דקות. לעמוד להב של מרית גדולה ב 1 צד ארוך של סלמון להחזיק במקום. מהצד השני, החלק גיליון אפייה ללא מסגרת לחלוטין תחת סלמון. החזק סלמון עם מרית; להפוך את הסדין ואת הסלמון, שחרור סלמון, צד העור למטה, על ברביקיו. סלמון גריל עד אטום במרכז, על 5 דקות יותר. שקופית אפיית גיליון תחת סלמון; להעביר דגים מגש.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.