סלמון, בייקון ותפוחי אדמה חשיש
סלמון, בייקון וחשיש תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך פלפל, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלמון בגריל של קרטו עם בייקון וחשיש תפוחי אדמה, סלמון עם תפוחי אדמה-ארטישוק חשיש, ו מחבת סלמון צרוב עם תפוחי אדמה חשיש (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסה במים.
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני. מבשלים במשך 15 דקות, עד תפוחי האדמה בקושי מכרז; לנקז. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לחתיכות 1 אינץ'.
במחבת nonstick גדולה, לבשל את הבייקון על חום מתון, הופך פעם אחת, עד פריך, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת נייר towellined.
הוסף 2 כפות של שמן צמחי לכל אחד 2 מחבת nonstick גדולה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום מתון עד שהם משחימים על הקרקעית, כ -10 דקות. הפעל את תפוחי האדמה, לכסות ולבשל על אש נמוכה עד תפוחי האדמה הם במכרז, 10 דקות.
מערבבים את הבצל ותפוח לתוך תפוחי האדמה. מכסים את המחבתות ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד התפוח הוא רך, על 7 דקות.
מוסיפים את הסלמון, מכסים ומבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות. מוסיפים את זיגוג חזרת הנותרים ואת חתיכות בייקון העונה עם מלח ופלפל.
מעבירים את החשיש לצלחות, למעלה עם ביצים מטוגנות ופטרוזיליה ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.