קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון, בייקון ותפוחי אדמה חשיש

סלמון, בייקון ותפוחי אדמה חשיש
סלמון, בייקון וחשיש תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך פלפל, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלמון בגריל של קרטו עם בייקון וחשיש תפוחי אדמה, סלמון עם תפוחי אדמה-ארטישוק חשיש, ו מחבת סלמון צרוב עם תפוחי אדמה חשיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסה במים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני. מבשלים במשך 15 דקות, עד תפוחי האדמה בקושי מכרז; לנקז. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
במחבת nonstick גדולה, לבשל את הבייקון על חום מתון, הופך פעם אחת, עד פריך, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת נייר towellined.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תשפוך את השומן.
5
הוסף 2 כפות של שמן צמחי לכל אחד 2 מחבת nonstick גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום מתון עד שהם משחימים על הקרקעית, כ -10 דקות. הפעל את תפוחי האדמה, לכסות ולבשל על אש נמוכה עד תפוחי האדמה הם במכרז, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
7
מערבבים את הבצל ותפוח לתוך תפוחי האדמה. מכסים את המחבתות ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד התפוח הוא רך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את הסלמון, מכסים ומבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות. מוסיפים את זיגוג חזרת הנותרים ואת חתיכות בייקון העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
9
מעבירים את החשיש לצלחות, למעלה עם ביצים מטוגנות ופטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.