סלמון בערוגת לימון
סלמון בערוגת לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שיני שום, קליפת לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סטייק סלמון אפוי, סלמון אפוי בגריל, ו סלמון חרדל.
הוראות
בקערה רדודה, לשלב פירורי לחם, שום, פטרוזיליה, גבינת פרמזן, טימין, קליפת לימון ומלח; לערבב היטב.
מוסיפים 4 כפות חמאה וזורקים קלות מעיל; להפריש.
מניחים את צד העור בתבנית אפייה משומנת.
מברשת עם חמאה שנותרה; לכסות עם תערובת פירור.
אופים ב 350° במשך 20 עד 25 דקות או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.