סלמון ברביקיו ושיפודי פירות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל BBQ סלמון שיפודי פירות. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב ברביקיו, שמן זית, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו סלמון ברביקיו ושיפודי פירות, שיפודי פירות עם פודינג, ו שיפודי פירות ליל כל הקדושים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
מניחים את השיפודים לתוך קערת מים ומאפשרים להשרות בזמן שאתה מכין מרכיבים.
למרוח את הסלמון משני הצדדים עם 1/4 כוס רוטב ברביקיו, ולהניח בצד.
מניחים מנגו, פלפל אדום, אפרסק, ואננס נתחים לקערה. בקערה קטנה, מערבבים 3 כפות של רוטב ברביקיו עם מים, מיץ ליים, שמן זית, ודבש עד מעורב היטב; יוצקים את הרוטב על חתיכות פירות ופלפל, וזורקים למעיל.
שיפודי חוט עם חתיכות חלופיות של מנגו, פלפל אדום, אפרסק, וגושים אננס.
גריל שיפודים על הגריל שחומם מראש, פונה כל כמה דקות, עד שכל צד של הפרי משופד הוא השחמה, כ 10 דקות. הזז את שיפודי הפרי לחלק קריר של הגריל, והנח את פילה הסלמון על משטח הגריל החם, צד העור כלפי מטה. גריל הדג עד שהוא מראה סימני גריל חום, הדג הוא אטום, ואת פתיתי הבשר בקלות, 6 עד 8 דקות לכל צד.
מגישים סלמון בגריל עם שיפודי פירות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.