קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

סלמון ברוטב משי שמנת

סלמון ברוטב משי שמנת
סלמון ברוטב משי שמנת נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם חמאה, שום, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מתכונים דומים: סלמון עם רוטב שמיר שמנת, סלמון עם רוטב אבוקדו שמנת, ו סלמון עם רוטב שמנת ליים.

הוראות

1
קרע פיסת נייר קלף באורך 2 רגל והנח פרוסות לימון באמצע, לאורך.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
2
מניחים רוזמרין טרי קורנית על גבי פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
לימוןלימון
טימיןטימין
3
להניח פילה סלמון על גבי עשבי תיבול. מחלקים 1 כף חמאה בין כל פילה. מקפלים ולאטום את נייר הקלף להיות זהיר כי פרוסות לימון ועשבי תיבול להישאר בתחתית. לעטוף עוד פיסת נייר קלף בחוזקה סביב הדג.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
חמאהחמאה
עשבי תיבולעשבי תיבול
לימוןלימון
דגיםדגים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
4
מניחים מנות דגים לתוך דוד כפול במשך 25 עד 30 דקות. בעוד דגים מתבשלים, להכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
5
בסיר, לשלב את הנותרים 1/4 כוס חמאה, שמן זית, שום ובצל; לבשל ומערבבים על חום בינוני במשך 15 דקות, עד בצל הם שקופים. לא על חום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
יוצקים שמנת כבדה ומבשלים עד שהוא מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
7
הסר מהחום.
8
יוצקים את תערובת החמאה החמה לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
9
מוסיפים מנטה טרייה ומערבבים על גבוה במשך 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה
10
יוצקים בחזרה לסיר כדי להתחמם ולעבות במשך 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב כל הזמן. אל תתנו לזה לשבת יותר מדי זמן, או שזה יתחיל להישבר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
כאשר דגים נעשים, להסיר מנייר קלף וקצב על צלחת חמה. רוטב כפית מעל דגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.