סלמון דיז'ון אפוי
סלמון דיז'ון אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 641 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם לימון, דבש, פילה סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 97%. נסו סלמון דיז'ון אפוי, סלמון דיז'ון אפוי, ו סלמון דיז'ון אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה קטנה, מערבבים יחד חמאה, חרדל ודבש. תניח בצד. בקערה אחרת, מערבבים יחד פירורי לחם, פקאנים ופטרוזיליה.
מברשת כל פילה סלמון בקלילות עם תערובת חרדל דבש, ומפזרים את צמרות הפילה עם תערובת פירור הלחם.
אופים סלמון 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהוא פתיתים בקלות עם מזלג. מתבלים במלח ופלפל, ומקשטים עם חתיכת לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.