קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

סלמון ואספרגוס בפילו

סלמון ואספרגוס בפילו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלמון ואספרגוס בפילו. צופה בדמות שלך? במתכון הפסקטארי הזה יש 348 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. תמורת $4.0 למנה , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חניתות אספרגוס, בצק פילו, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . הציון הזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פאי פילו אספרגוס ואגוזי מלך (אקן אספרגוס בקלאווה) עם רוטב אבגולמונו , אספרגוס עטוף פילו ואספרגוס עטוף פילו .

הוראות

1
בסיר גדול מביאים מים לרתיחה; להוסיף אספרגוס. מבשלים במשך 3 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לייבש ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
בקערה קטנה מערבבים את גבינת השמנת, תחליף הביצה, הבצל, הטרגון, המלח והפלפל; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים דף אחד של בצק פילו על משטח עבודה עם צד קצר כלפי התחתית; לרסס עם ספריי בישול. חזור על הפעולה עם עוד דף פילו אחד. שמור את הפילו שנותר מכוסה בניילון נצמד ומגבת לחה כדי למנוע ייבוש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
מורחים 2 כפות מעוגלות מתערובת גבינת השמנת על השליש התחתון של המלבן עד לגודל של פילה סלמון בערך. מעל שישה חצאי אספרגוס ופילה סלמון אחד. מקפלים את הדפנות והקצה התחתון מעל פילה ומגלגלים את הסלמון; לקצץ את קצה הפילו במידת הצורך. לרסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על תבנית אפייה לא משומנת. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן להתאים דגים לפינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות דרך טבק פינו נואר, יין. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
דרך הטבק פינו נואר, יין
דרך הטבק פינו נואר, יין
ניחוחות של פאי דובדבנים, רימונים ופירות ליצ'י מלווה בטעמים תוססים של ריבת תותים עם רמזים של קצפת, ציפורן וקינמון. זהו יין יפה עם חומצה בהירה ומבנה ידידותי למזון.