קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

סלמון ואספרגוס בפילו

סלמון ואספרגוס בפילו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלמון ואספרגוס בפילו. צופה בדמות שלך? במתכון הפסקטארי הזה יש 348 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. תמורת $4.0 למנה , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חניתות אספרגוס, בצק פילו, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . הציון הזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פאי פילו אספרגוס ואגוזי מלך (אקן אספרגוס בקלאווה) עם רוטב אבגולמונו , אספרגוס עטוף פילו ואספרגוס עטוף פילו .

הוראות

1
בסיר גדול מביאים מים לרתיחה; להוסיף אספרגוס. מבשלים במשך 3 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לייבש ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
בקערה קטנה מערבבים את גבינת השמנת, תחליף הביצה, הבצל, הטרגון, המלח והפלפל; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים דף אחד של בצק פילו על משטח עבודה עם צד קצר כלפי התחתית; לרסס עם ספריי בישול. חזור על הפעולה עם עוד דף פילו אחד. שמור את הפילו שנותר מכוסה בניילון נצמד ומגבת לחה כדי למנוע ייבוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מורחים 2 כפות מעוגלות מתערובת גבינת השמנת על השליש התחתון של המלבן עד לגודל של פילה סלמון בערך. מעל שישה חצאי אספרגוס ופילה סלמון אחד. מקפלים את הדפנות והקצה התחתון מעל פילה ומגלגלים את הסלמון; לקצץ את קצה הפילו במידת הצורך. לרסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על תבנית אפייה לא משומנת. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן להתאים דגים לפינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות דרך טבק פינו נואר, יין. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
דרך הטבק פינו נואר, יין
דרך הטבק פינו נואר, יין
ניחוחות של פאי דובדבנים, רימונים ופירות ליצ'י מלווה בטעמים תוססים של ריבת תותים עם רמזים של קצפת, ציפורן וקינמון. זהו יין יפה עם חומצה בהירה ומבנה ידידותי למזון.