סלמון וולינגטון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.44 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 805 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -66 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם עלי בזיליקום, מיונז, חלבון ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו סלמון וולינגטון, סלמון וולינגטון, ו סלמון וולינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מפזרים מלח משני צידי הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
מלח
3
מערבבים את הטימין, האורגנו, הבזיליקום, השמיר, החרדל והמיונז בקערה קטנה ומורחים על הסלמון ואז מפזרים מעל את גבינת הפטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פטה
מיונז
חרדל
אורגנו
סלמון
מורחים
באזיל!
טימין
שמיר
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
שכבו את התרד מעל גבינת הפטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פטה
תרד
5
מרדדים את המאפה רחב מספיק וארוך מספיק כדי לעטוף את הסלמון בעובי של כ-1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
גלול
עוטף
6
מניחים את הסלמון במרכז המאפה ומקפלים את המאפה מעל הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
7
הניחו את גליל התפר כלפי מטה על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
חותכים כמה חריצים קטנים במאפה כדי לאפשר לאדים להימלט.
9
מברישים את החלבון על המאפה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפה מזהיב והסלמון מתקלף בקלות בעזרת מזלג, כ-45 דקות.
סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה זולו לא מכוסה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
זולו שרדונה
ממוקם 3,000 רגל מעל פני הים, השילוב של ימים חמים ולילות קרים ליצור יינות עם בגרות מעולה ואיזון מושלם. פרי זה ממוקד שרדונה יש ניחוחות של פירות טרופיים, תפוחים ואפרסקים.