קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון לימון עם שעועית לימה

סלמון לימון עם שעועית לימה
אם יש לכם פטרוזיליה, לימון, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה נהדר. נסו סלמון עלום עם שעועית לימה ורוטב אלה ירוק, לימון נענע אפונה הצמד & שעועית לימה, ו שעועית לימה עם חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
פרוסה 1 לימון חצי לתוך 4 סיבובים דקים ולהניח בצד. מגררים את גרידת חצי הלימון השני ומניחים בצד; סוחטים חלק מהמיץ לקערה ומערבבים ביוגורט ו-1/4 כפית פפריקה. מחממים את המטגן.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
יוגורטיוגורט
מיץמיץ
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
קערהקערה
2
מחממים 1 כפית שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיף את השום, פתיתי אורגנו ופלפל אדום ומבשלים עד השום הוא זהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אורגנואורגנו
שוםשום
4
מוסיפים את שעועית לימה, 1 1/2 כוסות מים ואת גרידת לימון; חלקית לכסות את המחבת, להביא לרתיחה ומבשלים עד השעועית הם מכרז, על 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידת לימוןגרידת לימון
שעועית לימהשעועית לימה
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה, 1 כף של תערובת יוגורט ואת הנותרים 1 כפית שמן זית. בינתיים, לערבב את 1/2 כפית פפריקה הנותרים, 1/2 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פפריקהפפריקה
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
יוגורטיוגורט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מפזרים על כל הסלמון; לסדר על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף ומעל כל פילה עם פרוסת לימון. לצלות עד רק מבושל דרך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
מגישים עם שעועית לימה העליון עם תערובת יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לימהשעועית לימה
יוגורטיוגורט
8
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.