תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מאודה עם Chard, צנוברים, וצימוקים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. גשו לסופר וקנו עשבי תיבול כגון פטרוזיליה, מלח ופלפל, סלמון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים, Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים, ו Chard שוויצרי עם צנוברים וצימוקים.
הוראות
1
להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה בחלק התחתון של שני סירים מצויד להכניס ספינת קיטור. מתבלים את פילה הסלמון בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פילה סלמון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
הנח את עשבי התיבול המעורב בתחתית הסל קיטור ולסדר את הפילה על גבי זה. מכסה את הסיר ואדים עד הסלמון רק מתחיל להתקלף, כעשר דקות.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.