סלמון מושחר עם ברוקולי אספסוף וצימוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מושחר עם ברוקולי Rabe וצימוקים. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך ברוקולי rabe, שאלוט, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ברוקולי Rabe עם צימוקים זהובים, ברוקולי Rabe עם שום וצימוקים זהובים, ו סלמון מושחר עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. מעיל שני הצדדים של כל פילה סלמון באופן שווה עם תיבול; לכסות ולבשל במשך 34 דקות לכל צד או עד אטום לאורך והשחיר.
בינתיים, במחבת אחרת, להביא את rabe ברוקולי ו 1/2 כוס מים לרתיחה. מכסים ומבשלים, משליכים מדי פעם, במשך 34 דקות או עד מכרז; לנקז ולהעביר לצלחת.
מחק את המחבת השנייה, וחמם שמן על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ומלח, ומבשלים כ 3 דקות או עד מתרכך.
מערבבים באספסוף הצימוקים והברוקולי.
מגישים עם סלמון ופלחי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.