סלמון מזוגג בלסמי
סלמון מזוגג בלסמי דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 82 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. . אם יש לך קורנפלור, שמן זית, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלמון מזוגג בלסמי, סלמון מזוגג בלסמי, ו סלמון מזוגג בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסלמון בתבנית אפייה רדודה 11x8 אינץ ' (2 ליטר).
מפזרים פלפל שחור טפטוף עם שמן.
אופים ב 350 מעלות F במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מערבבים את קורנפלור, מרק, חומץ, סוכר חום, מיץ תפוזים וקליפת תפוזים בסיר 2 ליטר מעל חום גבוה לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד התערובת רותחים ומתעבה.
מניחים את הסלמון על מגש הגשה ומגישים עם הרוטב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.