סלמון מזוגג שרי עם כרוב ירוק
המתכון סלמון מזוגג שרי עם כרוב ירוק מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם אבקת חמישה תבלינים, שרי, כרוב ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו ירוק קולר מזוגג בלסמי, סלמון מזוגג שרי, ו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. מבשלים עד מופחת 3 כפות (כ 5 דקות).
הסר מהחום; מערבבים בחומץ.
מסדרים דגים על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
דג מברשת עם חצי תערובת שרי.
אופים ב 375 במשך 5 דקות; דג מברשת עם תערובת שרי הנותרים.
אופים 5 דקות נוספות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
בעוד דגים אופים, לשלב מים הבא 6 מרכיבים (מים דרך פלפל) במחבת גדולה על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה.
מוסיפים ירקות; מכסים, מפחיתים את החום למדיום ומבשלים 10 דקות או עד למכרז.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.