קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

סלמון מחבת עם קינואה, פטה וארוגולה

סלמון מחבת עם קינואה, פטה וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מחבת עם קינואה, Fetan ו Arugulan. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. 1092 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, בצל ירוק, פילה סלמון מעור ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו קינואה, ארוגולה וסלט פטה, סלט קינואה עם ארוגולן ופטה, ו סלמון, קינואה אדומה וסלט ארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
מחממים את שמן קנולה במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את עור הסלמון למטה ומבשלים מבלי לזוז עד שהעור פריך, 2-3 דקות. בזהירות להסיר סלמון עם מרית דג מתכת דקה ולהגדיר על צלחת גדולה העור בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
באותו מחבת, להביא 2 כוסות מים לרתיחה פעילה בנדיבות העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף את קינואה ולאפשר לבשל בדיוק 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
6
מנמיכים את החום בינוני-נמוך, מערבבים את ארוגולה, בצל ירוק, פטה ומניחים את הסלמון בחזרה על גבי, צד העור למעלה, מכסים ומבשלים עד הסלמון הוא בקושי מבושל דרך, 2 עד 3 דקות יותר. מנה את קינואה וסלמון וטפטוף עם מיץ לימון טרי ושמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
7
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.