סלמון מטוגן במחבת עם גרגיר הנחלים, קרוטונים פולנטה וצלפים
אם יש לך בסביבה 30 דקות כדי לבלות במטבח, סלמון מטוגן במחבת עם גרגיר נחלים, קרוטונים פולנטה & צלפים עשוי להיות עצום חלב חינם ו pescatarian מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 487 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש גרגיר הנחלים, קמח, שמן זית, סלמון כ 140 גרם 5oz כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מדהים. מתכונים דומים: פולנטה רכה עם ביצה, פלפלים אדומים וצלפים מטוגנים, מחבת סלמון צרוב עם צלפים, ו דג מטוגן במחבת עם רוטב לימון שמנת וצלפים.
הוראות
חותכים את הפולנטה לקוביות של כ-1.5 ס " מ, משליכים פנימה קמח ומטגנים במעט שמן עד לצבע מעט. תתחמם.
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
מחממים את השמן הנותר במחבת שאינה מקל ומטגנים את מנות הסלמון למשך 1 דקות בכל צד עד להזהבה קלה, ואז מעבירים למגש אפייה שאינו מקל ומבשלים בתנור במשך 8-10 דקות. בדוק את הדג כדי לראות אם הוא מבושל על ידי דחיפת מקל קוקטייל לתוך החלק העליון של זה. אם הדג מציע התנגדות, אז זה לא מבושל לחלוטין ויהיה צורך בבישול נוסף. כאשר מבושל, להסיר מהתנור ולהגדיר לצד אחד.
שמלת גרגיר הנחלים עם קצת שמן זית וכמה טיפות של מיץ לימון. מפזרים את קרוטונים פולנטה וצלפים על כל פילה סלמון ומגישים עם גרגיר הנחלים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.