קושיקל
מוכן ב16 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

סלמון מעושן בסירות מלפפון

סלמון מעושן בסירות מלפפון
סלמון מעושן בסירות מלפפון נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלמון, יוגורט יווני, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. נסו מוס סלמון מעושן בסירות מלפפון, סירות סלמון ומלפפון, ו סירות סלמון ומלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ מסתיים מלפפונים. פיצול כל מלפפון חצי לאורכו. לגרוף את מרכז מלפפונים, עוזב 1/4-עד 1/2 אינץ ' עבה פגז.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים לחתיכות 24 (1 1/2 אינץ ' ארוך). שמור כל מלפפון שנותר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים יוגורט, סלמון, בצל במעבד מזון; תהליך עד כמעט חלקה, גירוד הצדדים של קערה לפי הצורך. כפית 2 כפיות תערובת סלמון לתוך כל חתיכת מלפפון.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.